Despre Tork

Tork ofera produse profesionale de igiena pentru restaurante, institutii medicale, birouri, scoli si obiective industriale. Hartia igienica, prosoapele din hartie pentru maini si diversele sortimente de sapun Tork sunt intalnite in milioane de toalete din intreaga lume. De asemenea, servetelele din hartie sunt utilizate in multe institutii de alimentatie publica, restaurante exclusiviste, cafenele, etc.

Avand in vedere experienta in igiena, design-ul functional al produselor si sustenabilitate, Tork este lider de piata si deserveste partenerii sai din peste 80 de tari din lumea intreaga.

Solutiile durabile, pe care le ofera Tork, sunt concepute in asa fel incat sa aiba un impact minim asupra mediului inconjurator. La crearea dozatoarele se tine cont de functionalitatea si de estetica acestora, ceea ce inseamna ca ele creaza o imagine placuta spatiilor in care sunt montate si confera usurinta mare la utilizare.


Clienti diferiti, nevoi diferite

Fie ca este vorba de un sistem pentru un grup sanitar dintr-un aeroport, vopsitorie, fabrica de automobile, bucatarie sau un restaurant exclusivist, va puteti baza pe solutiile profesionale, personalizate fiecaror nevoi, oferite de Tork.

Este vorba despre solutii care imbunatatesc igiena, fac curatenia mai eficienta, economisesc timp, bani si creaza confort clientilor dumneavoastra.

De-a lungul anilor, am invatat ca nevoile clientilor difera considerabil, in functie de domeniul si tipul activitatii, localizare etc. De aceea, gama de produse Tork are avantajul ca poate oferi solutii practice pentru orice nevoie. Sistemele Tork, pur si simplu, fac viata mai usoara clientului.

Conceptul si valoarea brandului Tork merg dincolo de proprietatile produsului in sine si de performantele lui si se axeaza pe oferirea unei solutii profesionale, personalizata pentru fiecare client in parte.


Tork, parte la nivel mondial a Grupului SCA

Tork este lider la nivel mondial in ceea ce priveste curatenia si igiena in toate segmentele si domeniile care implica un nivel de curatenie profesionala. Gama de produse include hartie igienica, servetele pentru maini, lavete pentru curatenie, produse si sisteme special adaptate nevoilor oricarei institutii sau domeniu de activitate.

Printre companiile de notorietate care fac parte din Grupul SCA sa numara Zewa, Velvet, Edet, Libresse, Libero precum si alte branduri de retail.