Igiena in gradinite si scoli

Este un aspect foarte bine cunoscut acela ca cei mai predispusi la infectii sunt copiii iar acestea pot avea consecinte negative intreaga viata. Educarea in egala masura a personalului din gradinite si scoli cat si a copiilor, cu privire la o buna igiena si implicit la reducerea infectiilor, este un aspect foarte important.

Citeste mai mult
Tork si afacerea ta

Principalul factor de reusita in afaceri sunteti chiar dumneavoastra atunci cand reusiti sa impuneti si sa pastrati un standard ridicat intregii activitati. Pentru a avea un randament bun, aveti nevoie de o sanatate care sa va permita sa depuneti constant efort intelectual si fizic.

Citeste mai mult
Centre Medicale

Igiena studiaza influenta factorilor mediului ambient asupra sanatatii omului si elaboreaza masuri de asanare, normative si legi sanitare menite sa fundamenteze un mediu igienic optim de viata si de munca.

Citeste mai mult
Igiena si sanatate

Igiena este foarte importanata in viata fiecarei personae. Igiena este stiinta care se ocupa cu promovarea si mentinerea sanatatii individului si comunitatii si reprezinta, de fapt, o serie de conditii si practici care au ca scop sa mentina sanatatea si viata sanatoasa.

Citeste mai mult