Igiena si sanatate

Tork este angajat sa furnizeze solutii de igiena profesionala. Iata cateva sfaturi de la Tork pentru o viata sanatoasa.

Citeste mai mult

Igiena in gradinite si scoli

Este un aspect foarte bine cunoscut acela ca,cei mai predispusi la infectii sunt copiii iar acestea pot avea consecinte negative intreaga viata.

Citeste mai mult

Tork si afacerea ta

Principalul factor de reusita in afaceri sunteti chiar dumneavoastra atunci cand reusiti sa impuneti si sa pastrati un standard ridicat intregii activitati. Pentru a avea un randament bun, aveti nevoie de o sanatate care sa va permita sa depuneti constant efort intelectual si fizic.


In teorie, toti ne dorim sa avem sanatate pentru ca, spunem noi, e mai buna decat toate. Insa, cati dintre noi tinem cont de micile detalii care ne ajuta sa fim sanatosi? Raspandirea gripei, racelii si virusurilor la locul de munca, prin practici precare de igiena, pot reduce in mod semnificativ eficienta si performanta.
Cei mai multi oameni stiu ca microbii se raspandesc prin intermediul mainilor, dar stiati ca virusul rece poate fi usor transferat de la o mana la alta?
Stiati ca mainile umede colecteaza si raspandesc microbi cu mai mare usurinta? De aceea este esentiala atat spalarea mainilor cat si uscarea lor.

Pentru reducerea raspandirii germenilor cu pana la 77%, sfatuitiva-va personalul ca dupa spalarea mainilor sa utilizeze pur si simplu 2 prosoape de hartie.

Secretul igienei este chiar in mainile tale - prosopul de hartie

Iata cateva constatari surprinzatoare ale unui studiu recent de igiena realizat de Universitatea Westminster prin care sunt evidentiate beneficiile utilizarii prosoapelor din hartie pentru a reduce contaminarile.

Prosoapele din hartie pentru maini usuca mainile in proportie de 90% dupa aproximativ zece secunde.

Uscatoarele cu aer cald usuca mainile in proportie de doar 55% dupa 20 de secunde.

Prosoapele din hartie reduc bacteriile de pe maini cu pana la 77%.

Uscatoarele cu aer cald sporesc bacteriile de pe maini cu pana la 254%.

Avand in vedere beneficiile folosirii prosoapelor din hartie pentru maini, Romsales recomanda folosirea prosoapelor Tork si a dispenserelor adecvate. Pentru rezultate cat mai bune, va rugam sa ne contactati si impreuna vom implementa o solutie personalizata afacerii dumneavoastra.