Centre Medicale

Tork, parteneul ideal pentru centre de sanatate, spitale, clinici, unde curatenia si igiena sunt puncte indispensabile.

Citeste mai mult

Igiena si sanatate

Tork este angajat sa furnizeze solutii de igiena profesionala. Iata cateva sfaturi de la Tork pentru o viata sanatoasa.

Citeste mai mult

Centre Medicale

Igiena este stiinta medicala care are ca obiect de studiu sanatatea si factorii ce o conditioneaza. Scopul final al igienei este pastrarea si promovarea sanatatii, tocmai de aceea igiena este deosebit de importanta in domeniul asistentei medicale, cum ar fi: spitalele, camerele de urgenta si cabinetele medicale.


Atunci cand angajatii din sistemul sanitar merg la serviciu, acestia detin efectiv vietile a sute de pacienti in mainile lor. O asistenta medicala bine instruita stie ca a face o treaba buna implica nu numai monitorizarea pacientilor si administrarea corecta a medicamentelor ci si pastrarea unei igiene corespunzatoare, fapt care reprezinta un factor deosebit de important in recuperarea pacientului.

Infectiile sunt foarte usor de raspandit, prin intermediul mainilor, a obiectelor si hainelor, ranilor si fluidelor corporale.

Dispenserele Tork pentru dezinfectante sunt indispensabile in mediile sensibile.

In domeniul asistentei medicale mainile trebuie sa fie curate intotdeauna atat inainte cat si dupa ce personalul a intrat in contact cu pacientul.

Studiile arata ca pana la 10% din infectiile pacientilor sunt dobandite in spital. Pentru a evita acest lucru personalul din domeniul asistentei medicale trebuie sa respecte cu rigoare regulile de igiena, sa pastreze mainile curate. De asemenea, mainile trebuie protejate cu manusi de unica folosinta atunci cand exista contact direct cu pacientii.

Avand in vedere importanta igienei in acest domeniu, Romsales recomanda folosirea produselor Tork si a dispenserelor adecvate. Pentru rezultate cat mai bune, va rugam sa ne contactati si impreuna vom implementa o solutie personalizata institutiei medicale pe care o reprezentati.