Igiena si sanatate

Tork este angajat sa furnizeze solutii de igiena profesionala. Iata cateva sfaturi de la Tork pentru o viata sanatoasa.

Citeste mai mult

Centre Medicale

Tork, parteneul ideal pentru centre de sanatate, spitale, clinici, unde curatenia si igiena sunt puncte indispensabile.

Citeste mai mult

Igiena si sanatate

Igiena este stiinta care se ocupa cu promovarea si mentinerea sanatatii individului si comunitatii. Reprezinta, de fapt, o serie de conditii si practici care au ca scop sa mentina sanatatea si viata sanatoasa.


Igiena are multe aspecte:
- igiena personala - deprinderi de viata sanatoasa, curatenia corpului si a hainelor, alimentatie sanatoasa, un regim echilibrat de odihna si miscare;
- igiena gospodariei - pregatirea in conditii igienice a alimentelor, curatenia, iluminarea si aerisirea casei;
- igiena muncii - masuri care au ca scop eliminarea riscurilor aparitiei bolilor profesionale si a accidentelor;
- sanatatea publica - supraveherea alimentarii cu apa si alimente, prevenirea raspindirii bolilor infectioase, eliminarea gunoaielor menajere si a apelor reziduale, controlul poluarii aerului si a apei;
- igiena mentala - recunoasterea factorilor psihologici si emotionali care contribuie la o viata sanatoasa.
Pentru noi, promovarea unei bune igiene, este un obiectiv social. Echipa Romsales cunoaste foarte bine importanta igienei in viata oricarei persoane, indiferent de mediu din care provine sau unde lucreaza. Toate produsele distribuite de noi sunt usor de utilizat si dozat, asigurand eficienta maxima.

Igiena si sanatatea merg mana in mana

Stiati ca mainile umede raspandesc de pana la 500 de ori mai mult germeni decat mainile uscate?
Stiati ca spalarea mainilor ar trebui sa dureze aproximativ atat cat ati canta "Happy Birthday" de doua ori?

Mainile sunt instrumente uimitoare. Noi le folosim aproape tot timpul, iar acest lucru le face foarte expuse si vulnerabile. De exemplu, virusurile pot supravietui pe suprafete comune, cum ar fi robinetii, pana la 72 de ore.

Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca, pur si simplu, spalarea pe maini de patru ori pe zi (mult mai putin decat ar trebui) reduce cu 24% riscul infectiilor respiratorii si cu aproape 50% riscul infectiilor stomacale.

Spalarea mainilor si uscarea lor sunt foarte importante si reduc riscul de a ne imbolnavi, mai ales atunci cand ne aflam in spatii publice.

Avand in vedere importanta igienei in viata fiecaruia dintre noi, Romsales recomanda folosirea produselor Tork si a dispenserelor adecvate.
Pentru rezultate cat mai bune, va rugam sa ne contactati si impreuna vom implementa o solutie personalizata domeniului in care va desfasurati activitatea.